Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fostul senator PSD Adrian Țuțuianu s-a înscris în Pro România

Postat la: 22.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Ţuţuianu a anunţat, într-o conferinţă de presă la Bacău, că s-a înscris în Pro România condusă de Victor Ponta. Senatorul, exclus anul trecut din PSD, a precizat că a luat această decizie pentru din partid fac parte oameni cu care a colaborat bine de-a lungul timpului, iar formaţiunea e o alternativă la PSD.

„Este prima zi în care sunt alături de echipa Pro România după ce am meditat îndelung cu privire la parcursul politic pe care să-l urmez. Mai întâi de toate cred că ştiţi din presa centrală că sunt într-o situaţie litigioasă cu PSD, dar am apreciat că doi ani de zile din viaţa mea petrecuţi în litigii care pot să ducă nicăieri ar fi prea mult şi că este cazul să mă alătur unui proiect politic nou", a afirmat Ţuţuianu, citat de agențiile de presă. El a spus că unul dintre criteriile pe care s-a bazat atunci când a luat decizia a fost faptul că în Pro România sunt oameni pe care îi cunoaşte de mult timp şi cu care a cooperat foarte bine.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE