Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea îl vrea premier pe Dragnea: „Președintele țării trebuie să se obișnuiască cu ideea"

Postat la: 12.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea este principalul nume vehiculat pentru funcția de prim-ministru, după ce PSD a câștigat alegerile parlamentare. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a exprimat dorința ca președintele PSD să fie noul premier al României și a declarat că guvernul lui Dacian Cioloș nu a făcut nimic într-un an de guvernare.

„Am afirmat aseară la posturile de știri că personalitatea politică cea mai îndreptățită să fie premier al României este președintele PSD, Liviu Dragnea-vicepremier și ministrul Dezvoltării în Cabinetul PSD. Victoria istorică a PSD în alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare, dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea președintelui PSD și fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru soluții și idei valoroase. Am fost cu toții cuprinși de dorința de a salva țara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria. Din punctul meu de vedere, românii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea-premier, PSD partidul învingător! Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiția nu a interzis, prin sentință, dreptul de a alege și de a fi ales al domnului Dragnea. Președintele țări trebuie să se obișnuiască cu ideea ca cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul și pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este președinte PSD. Succes, Domnule Președinte Liviu Dragnea! Sigur veți conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor", a scris Primarul General al Capitalei, pe contul său de Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE