Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Duelul „amazoanelor" din PNL: Turcan o învinge pe Săftoiu

Postat la: 31.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși Gorghiu a făcut pasul înapoi în ceea ce privește șefia grupului de la Senat, ea a fost cooptată, în schimb, în formula lărgită a Biroului Executiv, unde, în funcție de context, Ludovic Orban îi solicită expertiza.

Potrivit surselor EVZ, Raluca Turcan va câștiga lejer în fața Adrianei Săftoiu, deoarece se bucură de susținerea lui Ludovic Orban și, spre deosebire de contracandidata sa, a fost „asimilată" mai rapid de vechii liberali, cu atât mai mult cu cât a asigurat președinția interimară a formațiunii și, în pofida episodului „PDL", și-a început cariera politică în PNL. De partea cealaltă a baricadei, Adriana Săftoiu este susținută de foștii pedeliști nemulțumiți că Orban le-a epurat reprezentanții din funcțiile de conducere, instaurând un „monopol" al vechilor liberali.

Sursele citate ne-au dezvăluit că funcția de șef al deputaților PNL este dorită cu ardoare și de președintele Comisiei pentru administrație publică, vocalul Florin Roman, care nu s-a sfiit să-și chestioneze colegii în șoaptă, pe holurile Parlamentului, pentru a afla dacă și-ar putea alcătui o susținere. Roman a reușit să stârnească numeroase ironii printre liderii PNL, unii dintre aceștia considerându-l „ahtiat după funcții", în condițiile în care, de fel, se încăpățânează să candideze la toate pozițiile disponibile în partid.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE