Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragoș Anastasiu, iubitul candidatei PNL Hilde Brandl, a oferit transport gratuit pentru votanți

Postat la: 11.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania Eurolines a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că acordă transport gratuit pentru elevii și studenții care vor să meargă în localitățile de domiciliu pentru a vota.

"Voteaza la tine acasa! Eurolines ofera gratuit transportul pentru studenti si elevi, pe liniile principale, in limita locurilor disponibile, atat pentru tur cat si retur, in perioada 9-12 decembrie", se arată în anunțul publicat, alături de orarul curselor. În doar șase ore, compania a revenit pentru a anunța că locurile disponibile au fost epuizate, pentru că au existat "sute, mii de cereri". Cei care doreau să călătorească gratuit prin oferta Eurolines nu erau obligații să dovedească faptul că sunt elevi sau studenți. "Este necesara verificarea unui act de identitate, pentru a vedea daca orasul catre care transportam un calator la vot este orasul de resedinta al persoanei respective", explicau reprezentanții companiei într-un comentariu la anunțul inițial.

Eurolines este o companie deținută de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț româno-germane. Înainte de campania electorală, acesta a purtat negocieri cu PNL pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare. Până la urmă, Anastasiu nu a mai candidat, însă pe listele PNL București pentru Senat se regăsește Hilde Brandl, iubita patronului Eurolines. Mai mult, Dragoș Anastasiu a putut fi văzut și pe scena PNL la mitingurile electorale din această campanie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE