Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Opoziția se umple de ridicol. De ce nu dau o lege prin care să mă evapor?

Postat la: 19.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat situaţia mandatului său, având în vedere controversele privind Regulamentul Camerei Deputaţilor, apreciind că opoziţia se "umple de ridicol" prin astfel de tentative de a-l lăsa în afara Parlamentului, iar respectivele prevederi se aplică doar celor care au comis fraude electorale la prezentele alegeri.

"Am fost întrebat de foarte multe ori dacă am de gând să declanşez suspendarea preşedintelui, am spus de multe ori că nu am asta în obiectv, în schimb văd din cealaltă parte, şi lăsaţi-o mai uşor cu PNL, USR şi PMP, nu le vin ideile lor, de la ei, ei nu vor nici măcar deputat să fiu. De ce nu iniţiază o lege să nu mai pot folosi numele Liviu Dragnea sau o lege prin care să mă evapor?", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a afirmat că situaţia este "ridicolă", iar PNL, USR şi PMP "se umplu de ridicol" la rândul lor prin astfel de tentative. Liderul PSD afirmă că Regulamentul Camerei Deputaţilor spune că acea comisie de validare trebuie doar să verifice condiţiile de eligibilitate şi dacă un deputat a comis fraude electorale la alegerile care tocmai s-au încheiat, în urma cărora a fost ales, deci nu are cum acea prevedere să se aplice şi în cazul lui.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE