Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea: Miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist

Postat la: 12.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că este posibil să fie deschise şi alte dosare pe numele său şi a adăugat că "miza principală" a şefului statului este ca el să nu mai existe.

"În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (...) Acum am fost adus în acest dosar de declaraţiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în faţa procurorilor DNA. Dar în faţa instanţei au spus că nu e aşa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani. A cerut la Înalta Curte să ne judecăm, probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, de dinainte de a mă naşte. Nu-s prost! Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist. Ce fac procurorii cu situaţia finanţărilor ilegale ale USR-ului şi PNL-ului? Absolut nimic. De ce? Pentru că este componenta politică a acestui sistem, în frunte cu Ludovic Orban, acest personaj de desene animate care este un personaj tras de fire şi care îşi găseşte fericire în ochii stăpânilor. A dus PNL în cea mai mare mocirlă în care a fost un partid vreodată", a afirmat Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a citat apoi "nişte zvonuri": "La moţiune. Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban şi cu oameni din PSD şi din alte partide, ce s-a spus. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, guvernul n-a picat. Nici acum n-au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE