Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea, mediator in ALDE: "Nu mi-a fost confortabil, nu sunt consilier matrimonial"

Postat la: 22.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragnea mediază conflictul din ALDE. Liderul PSD a declarat miercuri că a discutat cu copreşedinţii ALDE Daniel Constantin şi Călin Popescu-Tăriceanu, pe care i-a rugat ca până la sfârşitul săptămânii să încerce să găsească o soluţie, după schimbul de acuzații. El a mărturisit că nu s-a simţit „foarte confortabil" să discute separat cu cei doi copreşedinţi ALDE şi că nu este „consilier matrimonial" pentru a-şi da cu părerea dacă cei doi se vor împăca sau nu.

„Am discutat şi cu domnul Daniel Constantin şi cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu (marţi - n.r.), le-am prezentat dorinţa mea şi dorinţa noastră ca în ALDE situaţia să fie stabilă şi calmă, noi fiind acelaşi partener serios de ani de zile, negenerând tulburări în rândul vreunui partid cu care noi am fost aliaţi. Mi-am exprimat speranţa că se vor înţelege. Nu-mi permit eu să le spun unuia sau altuia ce să facă, dar, în acelaşi timp, i-am rugat ca până la sfârşitul săptămânii să încerce să găsească o soluţie sau o decizie, într-un for statutar al partidului, de care să aflăm şi noi, să înţelegem cam care este calea de urmat în ALDE sau ce se intenţionează, ce plan există acolo", a spus Dragnea, la Parlament. El a adăugat că nu s-a simţit „foarte confortabil" să discute separat cu cei doi copreşedinţi ALDE şi că nu este „consilier matrimonial" pentru a-şi da cu părerea dacă cei doi se vor împăca sau nu, dar interesul este mult mai mare pentru stabilitatea politică din această ţară.

„Eu sper să fie în continuare cale de împăcare între cei doi, cred că interesul este mult mai mare pentru stabilitatea politică din această ţară. Nu ştiu ce decizie vor lua, dar vrem să ştim cu cine vorbim. Nu suntem într-un impas. Eu am spus-o şi o spun cu toată responsabilitatea - majoritatea guvernamentală nu este în pericol, este în continuare stabilă, dar nici pentru noi, ca partid, nici pentru Guvern, nici pentru premier nu este confortabil să existe în interiorul unui partener astfel de discuţii care, cu fiecare zi care trece, devin din ce în ce mai răutăcioase", a mai spus Dragnea. Preşedintele PSD a mai spus că a auzit şi el „zvonuri" privind posibilitatea ca Daniel Constantin să i se alăture lui Bogdan Diaconu în PRU, aceasta fiind şi „miza" conflictului din ALDE. Dragnea a spus că a avut o discuţie cu Bogdan Diaconu, însă nu s-a discutat şi despre situaţia din ALDE.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE