Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragnea, despre amendamentele depuse si "ca și" retrase de Şerban Nicolae

Postat la: 13.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a declarat că a avut o discuţie cu senatorul Şerban Nicolae chiar a doua zi după ce acesta a depus controversatele amendamentele la legea graţierii şi că acesta i-a transmis că le va retrage.

La scurt timp după declaraţiile liderului PSD, Șerban Nicolae a declarat că va prezenta toate datele în Comisia Juridică și că este dispus să renunțe la amendamente. Întrebat de jurnalişti dacă a discutat cu Şerban Niculae pe tema amendamentelor la legea graţierii, Liviu Dragnea a răspuns: "Chiar a doua zi! Şi mi-a şi transmis că o să le retragă!".

Dragnea declarase că nu susţine graţierea pentru fapte de corupţie şi consideră că legea în sine nu rezolvă problema din penitenciare. Senatorul PSD, Şerban Niculae, a depus la începutul lunii martie un amendament la legea trimisă de guvern în parlament, care extinde graţierea la infracţiuni ca luarea de mită, abuzul în serviciu sau traficul de influenţă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE