Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doina Pană renunță la șefia organizației municipale PSD Bistrița

Postat la: 10.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a anunțat sâmbătă că demisionează din funcția de președinte al organizației municipale PSD Bistrița. Acesta a anunțat că renunță la funcție în cadrul unei ședințe a comitetului organizației PSD Bistrița.

Pană și-a motivat decizia prin faptul că "nu își mai permite să aloce timpul fizic conducerii" filialei, în contextul noilor responsabilități guvernamentale pe care le are. "A fost un moment sufletesc greu pentru mine să plec din fruntea unei organizații care a fost total implicată, alături de mine, în toată munca uriașă generată de confruntările electorale ale anului 2016. Rămân membră a organizației municipale, o să o sprijin cu tot sufletul în activitatea viitoare și sunt convinsă că noua conducere, aleasă statutar prin Conferința de alegeri din luna august, va menține rezultatele electorale viitoare cel puțin la nivelul celor obținute în mandatul meu", a transmis Doina pană printr-un comunicat de presă. Până la alegerile statutare care vor avea loc în luna august, locul Doinei Pană va fi ocupat de viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE