Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputatul PSD Boboc, din Teleorman: Lupta anticorupție e similară cu lupta împotriva burghezo-moșierimii

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul PSD Valentin Boboc, ales în Teleorman, a declarat, la Radio România Actualități, că "între lupta împotriva burghezo-moșierimii din anii '50, în disprețul drepturilor și libertăților individuale, și lupta împotriva corupților, inventați de mașina de propagandă a sistemului, este o similitudine care nu poate să nu neliniștească opinia publică românească".

"Respectarea separației puterilor în stat și a normelor statului de drept nu este o chestiune facultativă pentru nimeni. În caz contrar, nu ne mai aflăm în România, acea tară democratică ce dorește să apartină Uniunii Europene, ci ne putem consideră, eventual, într-o dictatură de tip sud-american, al cărei climat politic este marcat de șantaj, tensiune și teroare", a mai spus colegul de partid al lui Liviu Dragnea.

"Au revenit în actualitate toate metodele prin care în anii '50 clasa politică romanească a fost eliminată din actualitatea luptei politice. Între lupta împotriva burghezo-moșierimii de atunci, în disprețul drepturilor și libertătilor individuale, și lupta împotriva corupților, inventați de mașina de propagandă a sistemului, este o similitudine ce nu poate să nu nelinistească opinia publică romanească. Mai devreme sau mai târziu, dar, cu certitudine, nu peste mult timp, opinia publică romanească va observă că în această luptă nu corupția este afectată, ci doar democrația romanească, jertfită pe altarul intereselor înguste de partid", și-a încheiat Boboc declarația de la Antena Partidelor Parlamentare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE