Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Declaratiile Gabrielei Firea despre relatia cu Grindeanu

Postat la: 05.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că se izbește de un refuz de fiecare dată când solicită cabinetului Sorin Grindeanu avize pentru proiecte în București.

Ea a spus că are "nemulțumiri" legate de atitudinea Guvernului față de bucureșteni. "Eu, dacă solicit sprijin guvernamental, nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureşteni şi vreau să îl duc la bun sfârşit cu rezultate. Sunt surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei" a spus Firea, duminică seara, la Antena 3. Ea a mai declarat că nu este normal să afle de la televizor faptul că în luna iulie se opresc staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera.

"Sub nicio formă nu ne-au consultat şi nu e vorba de consultare cât despre faptul că Primăria Generală, prin RATB, trebuia să preia această sarcină în sensul de a suplimenta autobuzele care să preia călătorii din această zonă. Sunt 200.000 de oameni care fac naveta zilnic în această zonă. De ce domnul director de la Metrorex este în continuare pe funcţie? Cum să anunţi la televizor o astfel de informaţie şi să nu te gândeşti la cetăţeni care merg pe jos?", a explicat primarul Capitalei.

"Am solicitat, după ce am făcut o analiză şi în ceea ce priveşte potenţialul financiar, dar şi de execuţie a lucrărilor, să preluăm în administrare pentru a finaliza centura Capitalei. Răspunsul a fost negativ", a adăugat Firea. Primarul Bucureștiului a explicat că a mai cerut ca toate bazele dezafectate de pe lângă unităţile militare să fie acordate Primăriei Capitalei pentru construirea de cămine pentru seniori, locuinţe pentru tineri, locuinţe sociale și, de asemenea, a mai cerut lacurile pentru amenajarea lor, însă răspunsurile fie nu au venit, fie sunt negative. „Tot ceea ce Primăria Capitalei solicită Guvernului, cu argumente, şi în scris, se izbeşte de un refuz. Nu ştiu de ce, avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor", a mai declarat edilul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE