Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cozmin Gușă: #GuraPSD, fenomen care se va rostogoli. PSD, total nepregătit pentru prezidențialele din 2019

Postat la: 27.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fenomenul #GuraPSD, care se aude tot mai des în spațiul public și vine de la categorii sociale diverse, se va rostogoli, consideră Cozmin Gușă, precizând că în acest moment partidul este complet nepregătit pentru alegerile prezidențiale din 2019. Totodată, consultantul politic a analizat pe scurt rezultatul sondajului realitatea.NET privind cel mai slab președinte al social-democraților.

"PSD mai bine s-ar uita și la comentariile de pe forumuri, de la cetățeni onești, care îi fac praf și le arată diferența dintre aspirațiile cetățenilor și ceea ce fac dânșii", afirmă Cozmin Gușă. Acest scor zdrobitor din sondaj, de peste 60%, obținut de Dragnea, ne arată e vorba de un comportament anormal al liderului PSD, că din nefericire pentru partidul său el sacrifică orice respectabilitate publică pe care partidul și-ar păstra-o, subliniază consultantul politic. Acest sondaj n-ar putea fi obținut de institutele de sondare, deoarece "sunt plătite de partide", spune Gușă.

"Apare ca fiind cel mai puțin slab, deci cel mai bun președinte PSD, Adrian Năstase, cu un pluton de mijloc, dar mult sub Dragnea, format din ceilalți președinți. Acest sondaj pe care n-ar putea să-l aibă din partea institutelor de sondare pentru că sunt plătite de partide și ocolesc chestiile delicate să le sugereze că sunt într-o criză gravă, că n-au niciun brand, că brand-ul este președintele partidului, dar lumea îl vede ca fiind cel mai slab", explică Gușă.

Consultantul politic atrage atenția că în perspectiva alegerilor de anul viitor PSD e total nepregătit. "Dacă punem manifestările publice, de la țăranul de pe câmp la concerte unde se strigă celebrul slogan, #GuraPSD a ajuns un fenomen public care se va rostogoli". Asta, completează Cozmin Gușă, este și rezultatul unor sfaturi "de consilieri proști" pe care Dragnea le primește. Rezultatele unui sondaj de pe site-ul realitatea.NET arată că cititorii și telespectatorii noștri îl consideră "cel mai slab preşedinte" al partidului pe Liviu Dragnea, actualul lider al PSD. Acesta a primit 66,95% din voturi de la repondenți. Dragnea este urmat, la mare distanţă însă, de Mircea Geoană, cu 10,64% din voturi. Cel mai pubun președinte - deci politicianul cu cele mai puține voturi în acest sondaj - este considerat Adrian Năstase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE