Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Codrin Stefanescu: "Klaus Iohannis este obligat de lege sa o revoce pe Kovesi"

Postat la: 23.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri, pentru RFI, că preşedintele Klaus Iohannis este obligat de lege să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia DNA, dar refuzul său nu este totuşi motiv de suspendare.

„Vor fi comentarii foarte acide, probabil, în spaţiul public şi o să fie o nemulţumire generală şi vor fi reacţii politice, dar ăsta nu este un motiv pentru suspendare, din punctul meu de vedere, dar vă spun, aşa ceva noi n-am discutat în partid", a declarat Codriin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, pentru RFI. „Noi la anul vom avea un candidat, care-l va bate în alegeri pe Iohannis, care în momentul de faţă se poziţionează în mod total şi pe faţă cu statul paralel, demonstrând încă o dată că este ţinut în frâu", afirmă el. Codrin Ştefănescu susţine că „preşedintele este obligat de lege să o revoce pe Kovesi, pentru că în caz contrar se va declanşa un conflict juridic de natură constituţională, iar CCR va constata că şefa DNA este revocată".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE