Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clotilde Armand intra in razboi deschis cu Nicușor Dan: "Nu ne lăsăm!"

Postat la: 18.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Soţul lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, a fost exclus din USR prin votul unanim al conducerii partidului, în urma acuzaţiilor conform cărora "echipa de comunicare" a USR ar fi asociat imaginea formaţiunii cu activiştii LGBT şi cu Soros.

Clotilde Armand a spus, la Cluj-Napoca, referitor la decizia luată de colegii săi, că "iau mereu decizii greșite când nu sunt cu ei". Revenită la București, Armand a filmat un clip cu soțul ei în care-l face praf pe Nicușor Dan, chiar dacă nu îi dă numele. Ea spune că nu se vor lăsa intimidați.

"Înainte de toate vreau să spun că suntem o familie unită, care nu se lasă afectată, intimidată de nicio greutate întâlnită pe drum", a spus Clotilde Armand. Sergiu Moroianu le-a mulţumit celor care şi-au exprimat simpatia faţă de el. "Vreau să ştiţi că în întreaga mea activitate de până acum am sprijinit scopul şi interesul USR. Am sprijinit cauza pentru care el a fost creat", spune acesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE