Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine ii ia locul lui Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvolarii

Postat la: 10.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Potrivit unor surse citate de HotNews.ro, vicepremierul Marcel Ciolacu va fi numit la Ministerul Dezvoltarii in locul lui Sevil Shhaideh.

Dupa ce va face aceasta mutare, Mihai Tudose, pentru a pastra actuala structura a guvernului, va trebui sa aduca in locul lui Marcel Ciolacu alt vicepremier fara portofoliu, cel mai probabil urmand sa fie vorba de un apropiat al premierului. Pe lista de remanieri a lui Tudose se afla vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. In afara de cei trei, ar mai fi vizati si Razvan Cuc, Ministerul Transporturilor, si Florian Bodog, Ministerul Sanatatii.

"Daca tot facem un reset la partea de imagine si de efecte ale guvernarii, va spun ca mai sunt inca cel putin doi ministri pe care am sa-i rog sa paraseasca cabinetul. (...) O miniremaniere. (...) Sunt trei (ministri - n.r.) cu probleme, care, intr-adevar, creeaza probleme si la nivel de perceptie publica si unele dintre situatii si la nivel de Comisie Europeana", a spus Mihai Tudose.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE