Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce zice Dragnea dupa anuntul lui Iohannis de a desemna premier dupa Craciun. O noua amenintare cu suspendarea

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a avut o primă reacția după anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis privind amânarea luării unei decizii până după Crăciun privind desemnarea premierului.

"Am luat notă de anunțul președintelui cu privire la posibila desemnare după Crăciun, noi am finalizat toate procedurile în 48 de ore, eram pregătiți astăzi. Îmi pare rău că nu a fost făcut anunțul azi. Am înțeles că președintele dorește să mai aibă discuții. Fiecare cu ritmul lui", a spus liderul PSD. "Vreau să atenționez guvernul să nu uite că nu au decât dreptul să administreze treburile curente. Să nu se mai agite atâta cu numiri în ministere, au început să-și care mobila. Pe noi ne interesa ca acest guvern să fie instalat în acest an. Ne păstrăm acest obiectiv."

"Eram pregătiți ca mâine-poimâine să poată vota parlamentul guvernul. Dacă președintele anunță premierul marți, atunci vom face tot posibilul să votăm guvernul până la revelion. În parlament în maxim 2 zile putem instala guvernul", a mai spus Dragnea. Întrebat de un jurnalist dacă se mai pune problema suspendării președintelui, Dragnea a răspuns: "Mai vedem. Dacă o va numi pe doamna Shhaideh, nu se pune problema suspendării. Președintele a fost foarte clar, a spus că în Parlament s-a constituit o majoritate. Nu văd cum ar putea să nu o desemneze. Sper că discuțiile pe care președintele vrea să le aibă, să fie cu doamna Shhaideh".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE