Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce va face coalitia in cazul in care Viorica Dancila va fi demisa? Raspunsul lui Calin Popescu Tariceanu

Postat la: 18.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila, iar daca DIICOT va cere inceperea urmaririi penale pe numele premierului, atunci presedintele o poate suspenda din functie pe Dancila.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca daca se ajunge in aceasta situatie, atunci inseamna ca liderii coalitiei de guvernare au picat intr-o capcana. "Dupa modul cum au evoluat lucrurile, daca ajungem in situatie de care spuneti, atunci e clar ca nu avem de-a face decat cu un plan gandit in prealabil si am cadea intr-o capcana", a spus Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei Israelului.

"Evident ca este un demers deliberat din partea liderului PNL. Acum, sigur, ca nu ma pot abtine sa nu ma intreb care este resortul acestui demers. Este rezultatul limitelor pe care le are, si asa crede ca se duce actiunea politica? Este o componenta care denota o faza de nebunie, adica in momentul in care mintea iti derapeaza grav sau este o actiune care face parte dintr-un plan bine alcatuit?", a spus Calin PopescuTariceanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE