Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Liviu Dragnea despre o posibilă candidatură lui Gabriel Oprea la parlamentare pe listele PSD

Postat la: 22.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea afirmă, într-o postare făcută miercuri seara pe pagina sa de socializare, că susţine lupta împotriva corupţiei, el precizând şi că fostul lider UNPR Gabriel Oprea nu se va afla pe listel PSD pentru parlamentare, potrivit Agerpres.

"1. Am susţinut şi susţin lupta împotriva corupţiei! 2. Ca să fie clar pentru toată lumea: la alegerile din 11 decembrie, Gabriel Oprea NU va fi pe listele PSD!", a spus Dragnea pe Facebook.

Gabriel Oprea a declarat miercuri seara, la Antena 3, întrebat dacă va mai candida pentru Parlament, că nu va mai face acest lucru şi că a ieşit din politică.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi că el ar fi votat în favoarea cererii DNA pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea, dacă ar fi fost în Senat, deoarece consideră că ''toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate''.

"Eu aş fi votat pentru cererea venită de la DNA, dar nu am căderea să judec, eu nu-mi permit să judec, îmi înfrânez dorinţa de a critica sau de a judeca pentru că acei oameni au totuşi în spate un vot. Eu, dacă aş fi fost în Senat, aş fi votat 'pentru', deoarece cred că toată lumea trebuie să beneficieze de lipsa de imunitate. Este altă discuţie despre cum se întâmplă lucrurile în justiţie, este cu totul altceva, dar toţi trebuie să fim egali. Eu nu am beneficiat de imunitate şi nici nu vreau să beneficiez vreodată", a declarat Dragnea.

El a reafirmat că este adeptul să nu mai existe niciun fel de imunitate, nici măcar pentru preşedintele ţării.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE