Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce se va întâmpla cu salariile românilor în 2019. Planul trimis Comisiei Europene de PSD-ALDE

Postat la: 20.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Document exploziv făcut public de senatorul PNL Florin Cîțu. Acesta a dezvăluit, astăzi, ce se va întâmpla cu salariile românilor începând cu anul 2019. Totul este prevăzut într-un act trimis Cpmisiei Europene. Liberalul susține că PSD va introduce, de anul viitor, măsuri de austeritate și nu va mai aplica Legea salarizării unitare.

Liberalul prezintă în acest sens un document trimis CE prin care coaliția de guvernare promite înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019, scrie Mediafax. „PSD i-a trădat și i-a mințit pe români. România în criză economică-PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019! Într-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018. PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZĂRII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare)!", a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook, postarea fiind însoțită de un extras din documentul trimis către CE.

Liberalul a adăugat că, prin promisiunea făcută de PSD-ALDE în documentul transmis Comisiei Europene, coaliția va tăia de fapt salariile cu echivalentul ratei inflației. „Asta înseamnă că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflației. În plus creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare. În poza măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019. Este clar că legea pensiilor este doar o minciună. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizării unitare și PSD+ALDE mint că dublează pensiile", a explicat senatorul PNL. Florin Cîțu a mai anunțat că în următoarele zile va face public un raport asurpa situației economice din țară. Legea salarizării personalului bugetar a fost adoptată de Camera Deputaților, for decizional, la începutul lunii iunie a anului 2017, în perioada Cabinetului Grindeanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE