Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce lovituri succesive i-a administrat Liviu Dragnea lui Victor Ponta de cand PSD a castigat alegerile

Postat la: 04.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Victor Ponta a primit trei lovituri dure de la Liviu Dragnea dupa formarea Guvernului Grindeanu. Prima si cea mai grea lovitura este eliminarea oamenilor apropiati de Victor Ponta din echipa guvernamentala.

Fostii ministri care alcatuiau nucleul echipei Ponta au fost trasi pe linie moarta (ex: Eugen Teodorovici, Rovana Plumb sau Nicolae Banicioiu). O alta lovitura pentru Victor Ponta este prezenta Anei Birchall in Guvern, la Ministerul delegat pentru Afaceri Europene, cea despre care fostul premier a lasat sa se inteleaga ca l-a ''turnat'' in dosarul "Ponta-Blair". Iar Birchall chiar a fost audiata la DNA, in calitate de martor, in acest dosar. A treia lovitura pentru Victor Ponta este prezenta in Guvern a lui Marius Alexandru Dunca la Ministerul Tineretului si Sportului. Acesta a fost dat afara de fostul premier Victor Ponta de la ANPC, ca urmare a tragediei de la Colectiv. Dunca primise o sesizare in legatura cu problemele de la Colectiv, dar nu a facut nimic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE