Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care e cea mai mare "capcană" în care a căzut Liviu Dragnea

Postat la: 14.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu trebuia cine știe ce agerime a minții, pentru a-ți da seama că Răsturnarea Guvernului Sorin Grindeanu fusese marea, uriașa capcană întinsă lui Liviu Dragnea, scrie jurnalistul Ion Cristoiu într-un editorial din EVZ.

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că era de-ajuns să i se sufle în ureche că Sorin Grindeanu îl lucrează, că vrea să pună mîna pe putere și în PSD, pentru ca Liviu Dragnea să cadă în capcana mortală care a fost Răsturnarea de către PSD a propriului Guvern:

"Luni, 13 noiembrie 2017, după convocarea la DNA, prefațată de presa noastră cu trîmbițe mai dihai decît cele folosite la anunțarea tăierii capului pe butuc, la Instanbul, domnitorului ghiaur, s-a dat publicității deschiderea unui dosar penal lui Liviu Dragnea acuzat de o infracțiune de corupție petrecută în 2002, cu 15 ani în urmă, de pe vremea cînd era bunica fată și Codruța Kovesi, fetița dulce a tătucului procuror comunist. Deschiderea unui dosar pentru o infracțiune petrecută în antichitatea post decembrismului e deja un tic al DNA.

Așa cum am mai scris, unul dintre instrumentele prin care Binomul SRI-DNA și-a impus dictatura pe șest a fost și practica ținerii dosarelor în sertare, la dospit. Practic, cred că puțini sînt politicienii români, dintre cei pe care nici măcar n-au fost nici măcar concepuți, cărora să nu li se fi pus în sertare documente pe cale de a primi doar o copertă pentru a deveni dosar penal. Cînd interesele politico-mafiote ale Binomului o cer, filele devin dosar și politicianul sau jurnalistul devine pe loc penal.

Vestea punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de către DNA nu m-a luat prin surprindere. Ba chiar, sincer să fiu, mi-a stîrnit o oarecare jubilație: Cea a unuia care vede cum i se îndeplinesc profețiile. a puțin timp după propulsarea lui Mihai Tudose în fruntea Guvernului, mi-am spus că pentru Liviu Dragnea Ceasul a început să ticăie. Nu trebuia cine știe ce agerime a minții, pentru a-ți da seama că Răsturnarea Guvernului Sorin Grindeanu fusese marea, uriașa capcană întinsă lui Liviu Dragnea. Decizia de înlăturare a lui Sorin Grindeanu a stupefiat prin caracteru-i neașteptat. Experiența îmi spunea că atît Liviu Dragnea, cît și Sorin Grindeanu au fost manipulați cu abilitate de Statul paralel prin oameni infiltrați în anturaj. În cazul lui Liviu Dragnea n-a fost prea greu. Orice sergent major din Servicii îi știa, în cadrul profilului, principala slăbiciune: Suspiciunea paranoică.

Era de-ajuns să i se sufle în ureche că Sorin Grindeanu îl lucrează, că vrea să pună mîna pe putere și în PSD, pentru ca Liviu Dragnea să cadă în capcana mortală care a fost Răsturnarea de către PSD a propriului Guvern. Odată cu această cădere în capcană, era limpede că Liviu Dragnea intra în faza Ticăitului de Ceas. Pe de o parte, i se putea impune de către Klaus Iohannis drept premier un copil alintat al Serviciilor. Pe de alta, el nu-și mai putea permite răsturnarea premierului impus de Klaus Iohannis. Capcana s-a văzut în clipa în care, potrivit Planului, Mihai Tudose s-a trezit TeFeL-ist. Sub pretextul că penalele îi dau bătăi de cap în Guvern, premierul a bătut din picior pentru o remaniere. Altfel demisiona", mai scrie Ion Cristoiu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE