Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cameleonul de Giurgiu Marian Mina: Ieri- „Îl sprijin necondiţionat Grindeanu", azi- „Un Grideanu dreglat și un neica-nimeni"

Postat la: 19.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marian Mina, presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu si lider al PSD Giurgiu, l-a atacat recent pe Sorin Grindeanu, spunand despre acesta ca este „un neica-nimeni, a venit la Palatul Victoria pentru a confisca PSD". Dar, in urma cu patru luni si ceva, mai exact pe 4 februarie 2017, acelasi Marian Mina ii transmiterea public prim-ministrului Sorin Grindeanu că îl sprijină necondiţionat.

Marian Mina, cunoscut in Giurgiu sub numele de Scheletul, il are ca nas de cununie pe presedintele executiv al PSD, baronul de Giurgiu Niculae Badalau. „Cei 3,2 milioane de romani au votat PSD si programul de guvernare, nu pe Sorin Grindeanu! Cine auzise de Grindeanu pana sa fie INVENTAT de CExN in urma cu sase luni? Cand a primit postul de Prim-Ministru de la CExN s-a gudurat ca nimeni altul. Acum, dupa sase luni, avem in fata un Grindeanu DEREGLAT. I-au crescut muschii odata cu personalitatea si mimica! Pe deasupra are si conditii, care de care mai absurde: ‘daca Johannis se jura ca in locul meu va desemna un prim ministru tot din PSD'!...Cata iubire fata de partid! Totul este doar un pretext: vizeaza tulburarea PSD si slabirea tarii. Si mai important, a doua conditie: demisia Presedintelui Dragnea... vizeaza de fapt Sefia PSD! Acest NEICA NIMENI a venit de fapt la Palatul Victoria cu o tinta clara. Sa confiste Partidul Social Democrat. Insa creierasul lui nu ar fi putut concepe singur acest plan. In spatele lui a stat permanent Victor Ponta. El este artizanul EVIDENT al acestei lovituri date Partidului Social Democrat si membrilor sai. Iar scopul este decapitarea PSD. Grindeanu si Ponta dovedesc o mentalitate si actiuni de cea mai joasa speta! Doi politicieni ROSI DE AMBITII DE MARIRE si PUTERE, dupa cum s-a confirmat! Domnule Grindeanu, ati TRADAT (la sfatul domnului Ponta)! PSD are un obiectiv clar asumat, prin programul de guvernare, si trebuie sa ne asiguram ca toti colegii isi canalizeaza eforturile in aceasta directie. Contextul politic nu este deloc simplu si orice greseala sau slabiciune a noastra va fi speculata de adversari. Miza este programul de guvernare propus de PSD. Este un program ambitios, bun pentru Tara, cum n-am mai avut dupa 1990. Un program care incurca multe calcule facute de adversarii Romaniei!", a scris Marian Mina.

In timp ce il acuza de „actiuni de cea mai joasa speta" pe Ponta, Marian Mina pastreaza pe pagina sa de Facebook fotografii in care apare in ipostaze tandre cu acelasi Ponta. Pe 4 februarie 2017, dupa scandalul Ordonatei 13, Marian Mina, in calitate de presedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Giurgiu, că organizaţia pe care o conduce sprijină necondiţionat Guvernul PSD şi ALDE condus de Sorin Grindeanu. "După exprimarea prin vot a susţinerii Guvernului Grindeanu de către cei din Comitetul Executiv Naţional al PSD, social-democraţii giurgiuveni transmit public prim-ministrului Sorin Grindeanu că organizaţia PSD Giurgiu îl sprijină necondiţionat pentru aplicarea măsurilor din programul de guvernare", a declarat Marian Mina. El spune că acest Executiv a făcut într-o singură lună cât n-au făcut alţii într-un mandat întreg. "Susţinem necondiţionat un Guvern care a implementat deja 27 de măsuri socio-economice, printre care majorări semnificative de salarii atât pentru bugetarii din administraţia locală, pentru medici, pentru profesori, cât şi pentru artişti. Vorbim, de asemenea, despre creşterea pensiilor, a indemnizaţiilor vizând diferite categorii sociale, vorbim despre măsuri pentru mediul de afaceri, măsuri pentru elevi şi studenţi. Guvernul Grindeanu trebuie să-şi ducă la capăt misiunea de a pune în practică toate celelalte măsuri din programul de guvernare al PSD, pe care românii, în 11 decembrie 2016, au cerut, prin vot, să fie implementat", a completat Marian Mina, citat de Agerpres. În final, liderul social-democraţilor din judeţ a subliniat faptul că "PSD Giurgiu susţine şi toate măsurile Executivului Grindeanu pentru continuarea combaterii corupţiei", preciza Scheletul lui Badalau despre Sorin Grindeanu. Mare lider PSD, mare caracter! A uitat prea repede cand se lauda pe Facebook ca a facut selfie cu Victor Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE