Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Calin Popescu Tariceanu, despre raportul MCV: "Raportul va trebui analizat din doua perspective"

Postat la: 14.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost publicat raportul MCV (Mecanismul de Verificare si Cooperare in Justitie) pentru Romania care este extrem de critic la adresa Guvernului si Parlamentului.

„Am o serie de informatii preliminare. Asteptam adoptarea lui. Din informatiile preliminare, raportul va trebui analizat din doua perspective: una nefireasca, politica, si tehnica. Dupa ce o sa primesc raportul oficial, o sa-l parcurg", a spus, marti seara, liderul ALDE.

„Raportul e destul de consistent si nu se poate expedia un subiect atat de important in doi timp si trei miscari", a mai spus Calin Popescu-Tariceanu.

„Comisia intra intr-o zona politica, care nu este justificata. Pentru ca raportul este un instrument cu precadere tehnic. Si am vazut, in ultima perioada, o serie de abordari politice care cred ca pun sub semnul intrebarii modul in care comisia lucreaza cu statele membre", a mai declarat Tariceanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE