Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cabinetul Dăncilă, copy-paste după Tudose. Pop, despre dispariţia sa de pe listă: Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a spus, joi, referitor la un nou mandat, că va pleca dacă aşa va decide Comitetul Executiv Naţional al PSD, precizând că nu este în Guvernul României pe persoană fizică.

„CEx-ul va decide lucrul acesta. Nu sunt în Guvernul României pe persoană fizică, am venit politic, voi pleca politic atunci când CEx-ul va decide. Nu am nicio emoţie din punctul ăsta de vedere, important este ca programul de guvernare să continue pe zona de Educaţie aşa cum ne-am angajat acum un an şi câteva luni în faţa electoratului", a declarat Liviu Pop.

Potrivit unor surse, ministrul Educaţiei, Liviu Pop, nu se va regăsi în Guvern, numele vehiculat pentru a-l înlocui fiind cel al Ecaterinei Andronescu. Nu s-ar regăsi în Guvernul Dăncilă nici fostul vicepremier Marcel Ciolacu, care nu avea oricum un portofoliu, dar nici ministrul Transporturilor, Felix Stroe. Surse politice au menţionat că e posibil ca Stroe să fie înlocuit de Răzvan Cuc, care s-ar întoarce astfel la minister. De asemenea, alte surse susţin că nici ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, nu se va regăsi în viitorul Guvern.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE