ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cătălin Stoichiţă câştiga Primaria Sectorului 5, dacă nu mai candidează Vanghelie

Postat la: 19.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultima cercetare de piaţă privitoare la opţiunile electorale ale cetăţenilor din Sectorul 5 - cercetare realizată la comanda suspendatului Marian Vanghelie - confirmă ultimul sondaj de opinie realizat la sfârşitul lunii martie de Sociopol, în coordonarea lui Mirel Palada, fostul consilier al ex-premierului Victor Ponta.

Potrivit surselor noastre, din sondajul de opinie rezulta: candidatii PSD si PNL sunt sub scorul partidelor din care fac parte: Daniel Florea are 16 % fata de 36 %, scorul PSD, si Ovidiu Raetchi este creditat cu doar 19 %, fata de 26 %, scorul PNL în Sectorul 5.

In sondajul de opinie realizat de Mirel Palada, independentul Catalin Stoichita era creditat in mod surprinzator cu 13 %, dar in prezent gravitează în jurul a 21 %, avand sanse sa mai creasca pâna la data alegerilor locale. Primarul suspendat Marian Vanghelie se mentine in fruntea sondajului de opinie in jurul a 33% (in luna martie 2016) - 36%(in luna aprilie 2016).

Conform optiunilor cetatenilor, Stoichita se afla pe un trend ascendent, oamenii din Sectorul 5 fiind scarbiti de partidele politice, dar si de faptul ca PSD si PNL au aruncat în luptă doi deputati care nu au legatura cu Sectorul 5. Candidatul PSD Daniel Florea e deputat de Calarasi si fost pedelist in Guvernarea Boc avand functii de conducere la AVAS. Ovidiu Raetchi (candidatul PNL) este deputat in colegiul Diaspora din Orientul Mijlociu, alintat "Deputatul de Dubai" şi e traseist politic (PRM-PC-PNL).

Sondajul de opinie a fost realizat in perioada 16-18 aprilie 2016 prin metoda CATI pe un esantion de 750 persoane din sectorul 5 si a rezultat urmatorul clasament din totatul cetatenilor care si-au exprimat o optiune clara de vot:

Pentru functia de Primar al Sectorului 5

Marian Vanghelie Partidul Dreptatii Sociale= 36 %
Daniel Florea PSD = 16 %
Ovidiu Raetchi PNL = 19 %
Catalin Stoichita Independent = 21 %
Valentin Nitu PMP = 5%
Alti candidati = 3 %

Pentru Consiliul Local Sector 5

PSD = 36 %
PNL = 29 %
Catalin Stoichita Independent = 21 %
PMP = 5%
Alte partide ( sub pragul electoral de 5 %)= 9%

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE