Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Căruţa cu Paiaţe" a lui Caragiale a ajuns să fie imaginea PNL București

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PNL are o campanie electoral de imagine total neinspirată iar sirul gafelor pare nesfârșit. După ce lidera liberalilor Alina Gorghiu s-a făcut de râs cu un filmuleț în care-i spunea unui copil sub 10 ani că Liviu Dragnea vine să-i fure sandvișurile, iar Victor Ponta să-i copieze temele, acum și cei de la PNL București condus de catre Cristian Busoi șochează cu o imagine hilară.

Analistul Bogdan Duca a observat o chestie inedita: candidații PNL București se promovează într-o fotografie care are pe fundal mai multe statui din faţa Teatrului Naţional care poartă numele "Căruţa cu Paiaţe" și întruchipează mai multe personaje din Caragiale: siluetele stilizate îi reprezintă pe Farfuridi, Brânzovenescu, Cetățeanul Turmentat, Goe, Zoe, Mam'mare, Chiriac, Mița, Veta, Zița, Rică Venturiano, Mamița, Trahanache, Cațavencu și Pristanda.

Având în vedere importanța colosală a mesajelor subliminale în comunicarea din ziua de azi, putem deduce că cei de la PNL vor să convingă bucureștenii să voteze o garnitură de paiațe, adica echipa de noi parlamentari in frunte cu Leon Danaila si Adriana Saftoiu. Dar, desigur, probabil nu aceasta este intenția, însă comunicarea este una deplorabilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE