Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BASESCU: A fost greseala ONG-urilor care protesteaza ca s-au inhaitat cu politicienii in piata

Postat la: 11.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat, aseară, că nu mai crede în sinceritatea protestelor din Piaţa Victoriei, întrucât consideră că a fost o greşeală a ONG-urilor că s-au "înhăitat" cu politicienii în piaţă.

Fostul preşedinte al României a afirmat: "A fost greşeala lor că s-au înhăitat cu politicienii în piaţă (ONG-urile şi societatea civilă - n.r.). Din acest moment nu mai privesc la această mişcare ca la o mişcare sinceră". Traian Băsescu a precizat că nu va participa la proteste alături de PNL. "Noi avem în PSD un adversar, se pare, egal cu adversitatea PNL faţă de PMP, dar nu sufăr din cauza asta", a spus liderul PMP. În opinia fostului preşedinte, ONG-urile susţin continuarea politicii pe justiţie din timpul mandatului său.

Băsescu a adăugat: "Să-şi facă politica pe care o cred a fi necesară în momentul de faţă. Ce fac cei 10.000 din piaţă este să susţină politica justiţiei făcută în mandatul meu, că asta cer, să nu se schimbe. Eu nu am motive de nemulţumire. Ar putea să se uite şi PSD-ul, care a acuzat tot timpul politica justiţiei din timpul mandatului meu, ar putea să privească faptul că şi acum, la trei ani după ce mi-am terminat mandatul, este susţinută. Ei şi-au luat drumul lor. (...) Aceste ONG-uri susţin continuarea politicii din timpul meu".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE