Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Baletul politic al ministrului Energiei

Postat la: 27.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Energiei, controversatul Toma Petcu, care este si liderul ALDE Giurgiu, a inceput de ceva timp sa „teasa" o serie de aranjamente politice ca sa-si asigure viitorul.

Simtind ca barca ALDE ar putea lua apa, Toma Petcu a inceput sa transmita bezele catre anumiti lideri PNL de la nivel central, dar si local. In acelasi timp, ca sa ramana in gratiile PSD, Petcu si-a declarat sustinerea pentru „aripa" Dragnea care vrea sa preia controlul organizatiei PSD Giurgiu de la Niculae Badalau, adica fata de tandemul Razvan Cuc- Andrei Alexandru.

Baletul politic a lui Toma Petcu continua si pe alte fronturi, dar fara ca mentorii acestuia- Daniel Chitoiu si Calin Popescu Tariceanu, sa stie. Insa, ZIUAnews detine o multime de informatii si dovezi clare despre aranjamentele politice ale lui Toma Petcu pe care le va face publice in perioada urmatoare, mai ales ca liderul ALDE Giurgiu este cunoscut ca un traseist politic care rastoarna barca oricand, in functie de interesele sale.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE