Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: "Maia Sandu va câștiga alegerile prezidențiale cu 53% in trurul doi"

Postat la: 31.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu comentează pe Facebook rezultatele preliminare ale alegerilor prezidențiale din Republica Moldova. Fostul preşedinte susţine că Maia Sandu va fi câștigătoarea alegerilor prezidențiale şi că prezența la vot va depăşi în turul 55%.

"Republica Moldova este PRO WEST, PRO ROMÂNIA. Igor Dodon nu a câștigat alegerile prezidențiale din primul tur, în condițiile în care electoratul său rusofon a fost mobilizat total să meargă la vot. Maia Sandu reușeste intrarea în turul doi cu un scor bun, de 38 la sută, în condițiile în care o bună parte din tineri nu a fost la vot în primul tur, dar cu certitudine va merge la vot în turul doi. Duminica, 13 noiembrie, Maia Sandu va câștiga alegerile prezidențiale cu 53 la sută și Republica Moldova va rămâne Pro- Eropa și Pro- România în condițiile în care prezența la vot va depăși 55 la sută. Bravo Maia, bravo cetățeni ai Republicii Moldova", a scris Traian Băsescu în mesajul său.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE