Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Băsescu: E ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură cu ceva şanse de reuşită

Postat la: 25.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorul Traian Băsescu consideră că "este ultimul moment" când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură "cu ceva şanse de reuşită" pentru îndepărtarea de la putere a guvernului Dăncilă.

"Opoziţia trebuie să încerce acum! Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar: fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD - ALDE scufundă ţara în mod accelerat. Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepărtarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă. Altfel, opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone", scrie Băsescu miercuri seară într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, "opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată că a încercat". "PS - Ştiu că sunt mulţi 'filosofi' care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun", conchide senatorul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE