Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Bădălău l-a teleportat pe Vărgău la etajul 7 al Palatului Palamentului

Postat la: 14.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul general al Senatului, controversatul vataf Ion Vargau, are cam zile numerate in aceasta functie si déjà se vehiculeaza ca liderul PSD Arges- Serban Valeca, ii va lua locul. Dar, Vargau ar cam trebui sa iasa la pensie, dar mai trage de timp.

Insa, la deschiderea sesiunii parlamentare din septembrie, Vargau a primit un semnal clar ca trebuie sa lase locul liber. Baronul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, care este si vicepresedintele Senatului, a constatat ca Vargau are un birou foarte frumos si spatios la P1 in Palatul Parlamentului. Ca atare, Badalau a prorocit: "Mai Vargau, mie imi place biroul tau, asa ca de maine, ma mut aici, iar tu zbori la etajul 7". Mesajul lui Badalau nu i-a picat prea bine lui Vargau, a tras aer in piept, dar n-a avut loc de intors si s-a teleportat, taras-grapis, la etajul 7 al Palatului Parlamentului. De acolo, e mai greu sa controlezi cam tot ce misca pe la P1, adica acolo unde se fac cartile.

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE