Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alegeri la UNPR. Cine este noul președinte al partidului

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a organizat marți, 4 aprilie, Conferința Națională ordinară, la patru ani de la precedenta conferință. În cadrul evenimentului, reprezentanții formațiunii și-au ales o nouă conducere.

Chiar daca oficial Gabriel Oprea nu mai are nicio pozitie de conducere a UNPR, surse politice afirma ca el a stat in spatele acestor alegeri din partid. Fostul deputat Ion Răducanu a fost ales în funcția de președinte al UNPR, iar fostul deputat Nuțu Fonta a fost votat secretar general. Fostul președinte al grupului din UNPR anti-fuziune cu PMP, Marian Vasiliev, nu mai face parte din conducerea formațiunii.

Iulian Popescu este noul secretar general adjunct, iar prim-vicepreședinți au fost aleși Gheorghe Emacu, Cătălin Cherecheș + vicepresedinti Daniela Popa, Luminița Adam, Sergiu Vizitiu, Neagu Murgu, Raluca Anghelache, Gheorghe Bica, Titu Bojin, Ioan Cheudan, Ionuț Irinel Badea, Ioan Șerban, Mărioara Nistor, Avram Cătănici, George Lipoveanu, Marcel Dragoș.

Noul președinte al UNPR a declarat că la evenimentul de la Hotel Caro din București au fost sute de reprezentanți din aproape toate județele (au lipsit patru județe „de trădători"). „Am adoptat o hotărâre de denunțare a protocolului cu PMP, pentru că nu mai este nimeni de la noi la PMP decât un singur președinte și ăia cinci parlamentari cu care s-a ales Băsescu. În rest toți președinți au venit înapoi. Nu cedăm partidul sub nicio formă. Procesul de fuziune e suspendat. PMP face eforturi să sperie oamenii, să îi amenințe că îi dă afară. Nu are pe cine să dea afară", a declarat Răducanu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE