Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Aleşii PSD şi ALDE se reunesc astăzi la Palatul Parlamentului pentru discuţii cu premierul desemnat Viorica Dăncilă. Temele anunţate

Postat la: 28.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Senatorii şi deputaţii PSD şi ALDE se reunesc, duminică, la Palatul Parlamentului, la întâlnire urmând să participe şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, printre temele care vor fi abordate numărându-se programul de guvernare şi priorităţile legislative.

Şedinţa comună a grupurilor parlamentare PSD şi ALDE, la care urmează să participe şi premierul desemnat Viorica Dăncilă, va avea loc la Parlament, începând cu ora 13.00. Printre temele care vor fi abordate se numără priorităţile legislative. Premierul desemnat Viorica Dăncilă a enumerat, marţi, primele măsuri pe care le va lua ca prim ministru. Întrebată care este cea mai importantă măsură pe care o va lua ca premier, Viorica Dăncilă a spus: "Putem vorbi de un Cod economic, de un Cod administrativ, putem vorbi de legea învăţământului, de legea pensiilor".

De asemenea, o altă temă va fi programul de guvernare. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, că a amânat pentru duminică o întâlnire între conducerea partidului şi premierul desemnat. "Am schimbat puţin programul. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, nu mai vine astăzi (vineri - n.r.), fiindcă ar fi fost o întâlnire de un sfert de oră. Vom avea duminică o discuţie mai amplă, la care vor participa parlamentarii noştri şi preşedinţii de organizaţii ALDE", a declarat vineri preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a discutat, sâmbătă, cu miniştrii în funcţie şi cu cei validaţi de conducerea PSD pentru un nou portofoliu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE