Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Putin face un apel la adresa lui Emmanuel Macron

Postat la: 08.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele rus Vladimir Putin a lansat luni un apel catre noul presedinte ales al Frantei, Emmanuel Macron, indemnandu-l sa "depaseasca neincrederea reciproca" pentru a combate impreuna "amenintarea tot mai mare din partea terorismului si a extremismului violent".

"Cetatenii francezi v-au incredintat sa conduceti tara intr-o perioada dificila pentru Europa si pentru intreaga comunitate internationala", scrie presedintele rus intr-un mesaj de felicitare publicat pe site-ul Kremlinului. "In aceste conditii, este deosebit de important sa depasim neincrederea reciproca si sa ne unim fortele pentru a asigura stabilitatea si securitatea internationale", i-a scris Putin lui Macron, adaugand ca fenomene precum terorismul si extremismul destabilizeaza regiuni intregi.

Presedintele rus s-a declarat pregatit sa conlucreze cu Emmanuel Macron in mod "constructiv" in probleme "bilaterale, regionale si globale' in interesul popoarelor din Rusia si Franta. Desi nu a recunoscut in mod oficial, Kremlinul a sprijinit-o pe candidata extremei drepte, Marine Le Pen, care a fost primita de Putin la Moscova in luna martie, cu doar o luna inainte de primul tur al alegerilorprezidentiale din Franta, la 23 aprilie. Mai multe atacuri cibernetice impotriva staff-ului de campanie al lui Macron au fost atribuite hackerilor rusi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE