Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viata Reginei Marii Britanii, in pericol! La Palatul Regal exista o reala amenintare

Postat la: 22.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Viata membrilor Familiei Regale ar putea fi pusa in pericol chiar din cauza palatului in care locuiesc (chiar si temporar). Cladirea Palatului Buckingham este atat de veche, incat reteaua de cabluri care il alimenteaza cu energie electrica dateaza din 1940. La palat exista un real pericol de incendiu, daca se produce un scurt-circuit, firele aflandu-se intr-o profunda stare de degradare.

In consecinta, Palatul Buckingham a fost supus unei revizii de amploare care are in vedere schimbarea intregii retele de cabluri electrice, care sunt confectionate din cauciuc din India, asa cum se fabricau pe vremuri, in Marea Britanie, informeaza express.co.uk. Aceste cabluri s-au degradat, odata cu trecerea timpului si prezinta un risc tot mai mare pentru toti rezidentii palatului, Familia Regala si servitorii, deopotriva. Pana acum, au fost schimbate in jur de doi kilometri de cabluri, o lungime impresionanta, care echivaleaza cu cea a 40 de bazine de inot olimpice. Printre camerele cu risc se numara si sala de audiente a Reginei, ceea ce inseamna, implicit, ca si personalitatile care vin in vizita la Maiestea Sa ar putea fi in pericol.

La prima vedere, pare o munca titanica, dar, din fericire, Elisabeta a II-a a pastrat cu strictete planul cladirii palatului, iar acolo este indicata si o harta a tuturor cablurile de energie electrica. Palatul Buckingham a fost pentru prima data folosit ca resedinta regala de catre Regina Victoria (secolul al XIX-lea) si n-a mai fost renovat de cand Elisabeta a II-a a urcat pe tron in 1952. Lucrarile care se desfasoara acum, ar trebui sa mai prelungeasca viata palatului cu inca 50 de ani, pentru ca, pe langa cabluri, vor fi schimbate si boilere, tevi si alte fire care asigura utilitatile cladirii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE