Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tânăr hispanic este atacatorul de la aeroportul Lauderdale din Florida

Postat la: 07.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorităţile americane au anunţat că Esteban Santiago este atacatorul înarmat care a ucis cinci persoane şi a rănit alte opt în aeroportul Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Miami. De asemenea, tânărul a aterizat cu puţin timp înainte de atac pe pista aeroportului, după ce decolase anterior cu un avion din Alaska, relatează CNN şi NBC New York.

Odată ce a aterizat, atacatorul hispanic şi-a ridicat bagajul de cală din al doilea terminal al aeroportului, iar apoi s-a retras în baie pentru a scoate arma ascunsă între haine. Apoi, Esteban Santiago s-a îndreptat spre ceilalţi pasageri, care aşteptau în continuare sosirea bagajelor, şi a deschis focul la întâmplare. Esteban Santiago are 26 de ani şi este originar din New Jersey, dar a mai locuit în Alaska, precum şi în Florida.

Surse din rândul autorităţilor federale au transmis că atacul armat nu este considerat un act de terorism, iar rudele tânărului hispanic susţin că acesta avea probleme psihice. De asemenea, autorităţile au descoperit o legitimaţie militară în posesia lui Esteban Santiago. El ar fi un veteran al războiului din Irak. Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru a răspunde atacului armat, iar presupusul autor al crimelor a fost arestat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE