Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un steag cu mesaje împotriva partidului extremist Frontul Naţional a fost arborat pe Turnul Eiffel

Postat la: 05.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulţi militanţi ai organizaţiei nonguvernamentale Greenpeace au fost văzuţi vineri dimineaţa instalând pe Turnul Eiffel un steag pe care erau scrise mesaje împotriva partidului de extremă dreapta, Frontul Naţional, informează Le Figaro.

Pe platforma de socializare Twitter au apărut mai multe fotografii în care patru activişti încercau să instaleze stegaul galben pe care se putea citi: „Libertate, egalitate, fraternitate. #Rezist".

În cadrul unui articol, făcut public pe 30 aprilie de publicaţia Le Journal du Dimanche, peste une 60 de asociaţii, printre care şi Greenpeace, au solicitat cetăţenilor francezi să se mobilizeze în cel de-al doilea scrutin prezidenţial în faţa "celor care susţin retragerea Franţei din UE".

Mai mulţi utilizatori de internet şi-au exprimat îngrijorarea în privinţa acţiunii Greenpeace, subliniind uşurinţa cu care activiştii au putut întreprinde o asemenea acţiune într-un stat ce a instituit stare de urgenţă, în urma atacurilor teroriste din noiembrie 2015.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE