Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un bărbat care a împuşcat patru persoane, inclusiv un magistrat în sala de judecată a fost lichidat de poliţişti

Postat la: 20.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma atacului, unul dintre poliţişti a fost rănit, după ce criminalul a deschis focul în sala de judecată, din districtul Fayette, a confirmat poliţia. Patru persoane, inclusiv un magistrat, au fost rănite.

Atacul s-a produs miercuri după-amiază, în districtul Fayett al judecătorului. Procurorul districtului Fayette, Richard Bower, a precizat că un ofiţer de poliţie din Township l-a împuşcat şi l-a ucis pe bărbatul înarmat după ce acesta a intrat în holul din Masontown cu un pistol şi a deschis focul rănind patru persoane. Atacul s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei locale 14:00. Bower nu a făcut public numele criminalului. Acesta fusese trimis în judecată în urma unui caz de violenţă în familie petrecut recent, a mai precizat poliţia. Autorităţile locale au securizat zona în care s-a petrecut incidentul. De asemea, o şcoală elementară aflată în apropiere de tribunalul în care s-a produs incidentul a fost evacuată de urgenţă. La rândul său, poliţia i-a sfătuit pe oameni să nu iasă imediat din locuinţele lor şi să evite zona în care s-a petrecut incidentul. Poliţia caută acum martori la incident, pentru a afla mai multe amănunte despre acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE