Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un avion s-a prăbuşit si a explodat într-o zonă comercială în Melbourne

Postat la: 21.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un avion uşor care avea la bord cinci persoane s-a prăbuşit şi a explodat, marţi dimineaţă, într-o zonă comercială situată lângă aeroportul din oraşul australian Melbourne.

Avionul, de tip Beechcraft, a atins o clădire şi s-a prăbuşit marţi, imediat după ora locală 9.00 (0.00, ora României) pe Centrul comercial DFO, situat lângă aeroportul Essendon din Melbourne. La bordul avionului uşor erau cinci persoane. Martorii au auzit o explozie puternică, după care au observat un nor de fum.

Poliţia australiană a confirmat incidentul aviatic. "În acest moment, nu avem informaţii despre posibile victime. Zona este în curs de evacuare", a transmis poliţia regiunii australiene Victoria.

"Se pare că este vorba de un avion de tip Beechcraft care zbura de la Essendon spre Insula King. La bord erau cinci persoane", a declarat ministrul regional de interne, Lisa Neville. Potrivit presei australiene, nu există supravieţuitori, iar rudele victimelor urmează să fie anunţate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE