Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Twitter, sesizat cu privire la "butonul nuclear" al lui Trump. Platforma sustine ca mesajul nu ii incalca termenii

Postat la: 04.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Platforma Twitter a primit sesizari din partea mai multor utilizatori cu privire la mesajul in care presedintele american Donald Trump vorbeste despre "butonul nuclear mai mare si mai puternic" decat al liderului nord-coreean Kim Jong-un, insa serviciul de social media sustine ca acesta nu ii incalca termenii.

Replica publicata de Trump in noaptea de marti spre miercuri a ridicat din nou semne de intrebare in randul utilizatorilor de Twitter privind incalcarea regulilor platformei de catre presedintele american, noteaza News.ro. Dupa ce Kim Jong-un a spus, in mesajul de Anul Nou, ca are pe birou un "buton nuclear", Trump a raspuns: "Sa il informeze cineva din regimul lui saracit si infometat ca si eu am un buton nuclear, dar e mult mai mare si mai puternic decat al lui si butonul meu functioneaza". In urma acestui mesaj, numerosi utilizatori de Twitter, inclusiv mai multe celebritati de la Hollywood - intre care Mark Ruffalo si George Takei -, au vrut sa stie daca presedintele a incalcat termenii de folosire a platformei. Mesajul lui Trump a fost raportat, iar mai multi utilizatori i-au scris direct CEO-ului Jack Dorsey.

In raspunsul transmis automat de Twitter se arata: "Am verificat atent sesizarea si am descoperit ca nu a existat nicio incalcare a regulilor Twitter privind comportamentul abuziv". Miercuri, reprezentantii Twitter au confirmat pentru The Hollywood Reporter ca mesajul lui Trump nu a incalcat termenii privind continutul abuziv. Potrivit regulilor platformei, este considerat comportament abuziv un mesaj care are ca tinta o persoana sau un grup, daca raportarea a fost facuta de tinta mesajului abuziv sau de un "spectator" si in cazul in care comportamentul poate face obiectul unei stiri sau este de interes public.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE