Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump, prima ieşire după cel mai grav atac armat din SUA: E un act "diavolesc"

Postat la: 02.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Donald Trump, preşedintele SUA, a exprimat solidaritate cu victimele atacului din oraşul Las Vegas, subliniind că societatea americană nu va fi dezbinată de acest "act rău" şi anunţând că se va deplasa miercuri la locul masacrului.

Donald Trump a mulţumit echipelor de intervenţie şi a exprimat solidaritate cu victimele şi cu familiile acestora. "Nu putem înţelege durerea lor, nu putem înţelege pierderea lor", a declarat Donald Trump, referindu-se la rudele victimelor, informează Mediafax. Potrivit bilanţului preliminar, cel puţin 50 de persoane au fost ucise în atacul armat comis la un concenrt din Las Vegas.

Alte aproximativ 400 de persoane au fost rănite. "Melania şi cu mine ne rugăm pentru toţi americanii care au fost răniţi şi afectaţi sau care şi-au pierdut apropiaţi în acest atac teribil", a declarat Donald Trump de la Casa Albă.

"Ne rugăm ca întreaga naţiune să găsească unitatea şi pacea. Ne rugăm să vină ziua în care acest rău va dispărea, când toate persoanele nevinovate vor fi ferite de ură şi teroare. În aceste momente de tragedie şi groază, America se uneşte, aşa cum a fost mereu. Revenim la legăturile care ne unesc, la credinţă, familie şi valori comune", a subliniat Donald Trump.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE