Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump a cheltuit in 10 saptamani cat Obama in doi ani. Suma e scandalos de mare pentru o singura destinatie

Postat la: 10.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călătoriile pe care le-a făcut preşedintelui SUA, Donald Trump, la resortul său de lux din Florida, Mar-a-Lago, au costat deja statul american cel puţin 24 de milioane de dolari, sumă pe care precedentul său, Barack Obama, a cheltuit-o în călătoriile sale în primii doi ani din mandatul său prezidenţial.

Donald Trump a petrecut şapte weekenduri din cele zece de la începutul mandatului său de preşedinte la Mar-a-Lago, moşie istorică din Palm Beach pe care a cumpărat-o în urmă cu 32 de ani. Fiecare astfel de călătorie a costat în jur de trei milioane de dolari, acoperind inclusiv cheltuielile pentru securitatea preşedintelui. În comparaţie cu Donald Trump, Barack Obama a cheltuit în cei opt ani de preşedenţie 97 de milioane de dolari, în medie 12,1 milioane de dolari în fiecare an.

Preşedintele Trump a atins această cifră în primele luni de mandat - a cheltuit 10 milioane de dolari în trei vacanţe de golf. Costurile de călătorie şi de securitate pentru întreaga familie Trump sunt şi mai ridicate din moment ce Prima Doamnă Melania Trump şi cel mai mic dintre băieţii lui Trump, Barron, continua să locuiescă la New York. Cei doi se vor muta la Casa Albă după ce Barron va termina anul şcolar curent. Departamentul poliţiei din New York a confirmat faptul că a costat între 127.000 şi 146.000 de dolari pe zi „pentru a o proteja pe Prima Doamnă şi pe fiul ei cât timp au stat în Trump Tower".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE