Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teroristul din Londra, identificat. Bărbatul avea 52 de ani și era tatăl a trei copii

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacatorul a fost împușcat și a decedat. Acesta închiriase mașina terorii din Birmingham. Bărbatul era născut în Marea Britanie, se numea Khalid Masood , avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. ISIS l-a numit "soldat al Statului Islamic". Acesta era în vizorul Scotland Yard pentru mai multe infracțiuni, dar nu a fost niciodată condamnat pentru acțiuni cu caracter terorist.

Premierul Theresa May a declarat că Masood a fost în atenția MI5 (serviciul de securitate britanic n.r.) acum mai mulți ani. Bărbatul avea trei copii, lucra ca profesor de engleză și era pasionat de bodybuilding. Folosea mai multe nume false și a fost prima dată condamnat în 1983 pentru distrugere și ultima dată în 2003 pentru posesie de arme albe, arată Daily Mail.

Oamenii legii au intervenit în forță în Birmingham, în noaptea atentatului, și a arestat trei persoane. Cinci alții au fost ridicați în raiduri în șase proprietăți, crezându-se că au legătură cu teroristul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE