Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Temperaturi de până la minus 50 de grade Celsius în Statele Unite

Postat la: 30.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 220 de milioane de americani, care reprezintă mai bine de 75% din populaţia continentală a Statelor Unite, îndură temperaturi extrem de scăzute săptămâna aceasta, din cauza unui vortex polar care s-a deplasat dinspre Cercul Arctic.

"Dacă eşti mai tânăr de 25 de ani, nu ai simţit niciodată un frig atât de dur" , a spus un meteorolog. Peste 1.500 de curse aeriene au fost anulate marţi şi miercuri, în Statele Unite, din cauza condiţiilor severe de vreme, inclusiv temperaturi foarte severe şi ninsoare abundentă. Temperaturile vor rămâne scăzute în zona oraşului Chicago, miercuri, au anunţat autorităţile, avetizând că există posibilitatea "unui vânt rece extrem de puternic" cu temperaturi de până la -50 de grade. Cel puţin 850 de zboruri au fost anulate spre sau de la aeroportul O'Hare din Chicago. Autorităţile au informat că "temperaturile extreme" au afectat nord-estul Statelor Unite încă de marţi după-amiază.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE