Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Summitul Trump-Kim, marţi, pe 12 iunie, la ora locală 9.00, anunţă Casa Albă

Postat la: 05.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele american Donald Trump urmează să-l întâlnească pe liderul nord-coreean Kim Jong Un marţi, pe 12 iunie, la ora locală 9.00 (4.00, ora României), în Singapore, a anunţat luni Casa Albă, scrie Le Figaro.

"Ne pregătim activ (în vederea acestui summit)", a declarat Sarah Sanders, o purtătoare de cuvânt a lui Donald Trump. "Progrese semnificative" s-au înregistrat în discuţiile cu Phenianul, a subliniat ea.

La 24 mai, Trump anunţase că anulează summit-ul cu Kim John Un prevăzut pentru 12 iunie, în Singapore. Liderul de la Casa Albă a precizat atunci că summit-ul ar fi nepotrivit în momentul respectiv, dar abia aşteaptă să se întâlnească cu Kim Jong Un într-o zi.

Ulterior, Donald Trump a anunţat că o delegaţie americană se află în Coreea de Nord pentru a stabili detaliile summit-ului cu Kim Jong Un, iar şeful diplomaţiei americane, Mike Pompeo, s-a întâlnit la New York cu generalul Kim Yong Chol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE