Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Statul Islamic susţine că a decapitat un ofiţer de informaţii rus capturat în Siria

Postat la: 09.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statul Islamic a publicat o înregistrare video în care arată decapitarea unei persoane pe care o descrie drept un ofiţer rus de informaţii capturat în Siria, a anunţat organizaţia americană de monitorizare a jihadiştilor SITE, citată de Reuters.

Ministerul rus al Apărării şi serviciul de securitate FSB nu au comentat informaţiile, apărute în aceeaşi zi în care Moscova a organizat o paradă impresionantă pentru a marca victoria în faţa naziştilor.

Clipul de 12 minute, în rusă, arată un bărbat îmbrăcat într-o salopetă neagră, îngenunchind în deşert şi îndemnând alţi agenţi ruşi să se predea. „Acest idiot a crezut promisiunile statului său că nu îl va abandona, dacă va fi capturat", spune o voce, înainte ca un bărbat cu barbă că decapiteze ostaticul cu un cuţit. Autenticitatea înregistrării şi identitatea victimei nu au putut fi confirmate deocamdată şi nici nu este clar când ar fi avut loc execuţia.

Forţele ruse îl susţin pe preşedintele sirian Bashar al Assad în războiul cu rebelii şi militanţii care vor să îl îndepărteze la putere. Potrivit Ministerului rus al Apărării, aproximativ 30 de militari ruşi au fost ucişi de la începutul operaţiunilor Kremlinului în ţara arabă, în septembrie 2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE