Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serghei Lavrov avertizează SUA să nu lanseze acţiuni provocatoare cu scopul opririi întrevederii Donald Trump-Kim Jong Un

Postat la: 17.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a avertizat Administraţia SUA împotriva lansării de acţiuni provocatoare cu scopul transformării într-un eşec a potenţialei întrevederi între preşedintele american Donald Trump şi liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, informează agenţia de ştiri Tass.

"Chiar atunci când preşedintele american Donald Trump a declarat că este pregătit să se întâlnească cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, să soluţioneze toate problemele, oficiali ai Administraţiei prezidenţiale din SUA s-au grăbit să spună că este necesară suplimentarea presiunii asupra Phenianului" a declarat Lavrov, într-un interviu acordat presei vietnameze şi japoneze, înainte de vizita sa în cele două ţări.

"Astfel de lucruri nu sunt nişte practici în diplomaţie", a mai afirmat ministrul rus, adăugând: "Când se convine o întâlnire, părţile încearcă, de obicei, să preţuiască un astfel de acord, în loc să solicite acţiuni care pot fi considerate ca provocări ce vizează oprirea unui summit". La 10 martie, preşedintele american Donald Trump a precizat că tratativele cu nord-coreenii sunt în desfăşurare pentru a stabili data şi locul întâlnirii cu liderul de la Phenian, Kim Jong-Un. Preşedintele american a acceptat să îl întâlnească pe liderul nord-coreean până în luna mai, ca răspuns la invitaţia Phenianului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE