Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Seful Interpol a demisionat. Se afla in custodia autoritatilor din China

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Seful Interpol, Meng Hongwei, a demisionat, iar renuntarea la functie este cu efect imediat. Anuntul a fost facut chiar de Interpol. Meng Hongwei, dat disparut zilele trecute, este in China, unde este investigat pentru incalcarea legii.

Interpol a anuntat demisia sefului sau printr-un comunicat.

"Astazi, duminica, 7 octombrie, La Secretariatul General din Lyon al Interpol, Franta a primit demisia cu efect imediat a domnului Meng Hongwei din functia de Presedinte al Interpol", se afirma in comunicat.
Meng Hongwei, anchetat in China

Meng Hongwei, cetatean chinez, a fost dat disparut in Franta, zilele trecute. Potrivit sotiei, nu s-a stiut nimic de el din 25 septembrie, de cand a plecat in China. Franta a anuntat deschiderea imediata a unei anchete.

Insa China a anuntat ulterior ca Meng Hongwei este suspectat de "incalcarea legii" si ca este "sub investigatie".

Potrivit Sky News, sotia fostului sef al Interpol a dezvaluit insa ca Meng Hongwei i-a trimis o fotografie cu un cutit, inainte de a disparitia in China.
Un nou sef la Interpol

In urma anuntului demisiei lui Meng Hongwei, Interpol a anuntat numele unui nou sef. Organizatia va avea ca presedinte interimar pe sud-coreeanul Kim Jong Yang. El va ocupa aceasta functie pana la alegerea viitorului presedinte Interpol, care va avea loc in Dubai, in luna noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE