Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sean Spicer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a demisionat

Postat la: 22.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a demisionat azi, încheind un mandat de şase luni în cadrul unei administraţii plină de controverse. Spicer a scris pe Tweeter că a fost o onoare să-l servească pe Trump şi o ţară uimitoare şi că va continua serviciul său în august. A declarat că a demisionat din dorinţa de a da preşedintelui şi echipei noi un punct de pornire curat.

Directorul comunicaţiilor, Anthony Scaramucci, a anunţat că funcţia de secretar de presă va fi preluată de Sarah Huckabee Sanders. Donald Trump i-a făcut o urare lui Spicer într-o declaraţie trimisă de Sanders de la camera de informare a Casei Albe şi a remarcat "marile evaluări de televiziune" ale acestuia în timpul activităţii din spatele podiumului. Trump l-a numit pe Scaramucci "un plus important pentru administraţie". Demisia lui Spicer a venit după ce Scaramucci, un finanţator din New York şi fostul fundraiser al campaniei lui Trump, a acceptat noul loc de muncă, o mişcare la care Spicer s-a opus nemijlocit, potrivit agenţiei. Demisia a venit în ciuda cererii lui Trump de a rămâne în această poziţie, potrivit unui oficial al Casei Albe şi consilierilor GOP.

Demisia a marcat sfârşitul unuia dintre cele mai tumultuoase mandate pentru un secretar de presă al Casei Albe, care l-a pus pe Spicer să se confrunte în rolul de purtător de cuvânt al Casei Albe cu declaraţiile publice şi tweet-urile lui Trump. Spicer a gestionat responsabilităţile secretarului de presă şi ale directorului pentru comunicare. El a supravegheat răspunsului Casei Albe la investigaţia federală extinsă vizând posibilele legături dintre colaboratorii campaniei Trump şi oficialii ruşi. Directorul executiv al Casei Albe, Reince Priebus, l-a prezentat pe Scaramucci ca fiind noul director de comunicare, potrivit agenţiei. Spicer a spus că Scaramucci va face o treabă bună şi că va ajuta la tranziţie. Spicer a fost foarte supărat, însă a gestionat bine introducerea pentru Scaramucci, conform sursei. Personalul Casei Albe a fost şocat de demisia bruscă a lui Spicer.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE