Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariu bombă! Ruşii l-ar fi extras pe Assad din Damasc

Postat la: 12.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ruşii l-ar fi extras pe Assad din Damasc, informează Sky News Arab. Bashar al Assad ar fi părăsit palatul său din Damasc, însoţit de un convoi militar rusesc, de teama unor posibile atacuri din partea forţelor aeriene occidentale.

Moscova a invitat de mai multe ori forţele occidentale la moderaţie subliniind că ar trebui să evite întreprinderea de acţiuni care ar putea destabiliza ulterior ţara aflată în război. Potrivit Sky News Arab, aceast scenariu ar fi fost lansat pentru a crea panică printre sirieni şi să-i demoralizeze. Moscova dezminte însă informația. Dimitri Sabin, coordonator al grupului parlamentar rus de contact cu Parlamentul sirian, susține că Bashar al Assad şi familia sa sunt încă la Damasc. Pentru Moscova, apropierea de Siria a avionului de vânătoare american este ''semnalul unei escaladări a situaţiei'' şi poate fi văzut ca un element de ''intimidare'' chiar dacă Statele Unite nu vor îndrăzni să lovească Siria în mod deschis, mai ales din pricina prezenţei submarinelor ruse în Mediterană.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE